închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500
(079) 300 700

De ce ne aleg pe noi ?!

Mobilă este o achiziţie complexă și dificilă pentru mai mulți ani. De aceea, principalul, e necesar să Vă gândiţi la alegerea companiei - adică să nu căutaţi unde e mai ieftin, dar unde e mai sigur şi calitativ.

A procura mobilă la Compania "INDART" - înseamnă a beneficia de o serie de avantaje.

O experienţă bogată<br>şi stabilitate!

O experienţă bogată
şi stabilitate!

Compania „INDART” SRL produce ferestre și mobila la comandă din anul 2004. Mulţi ani de muncă a echipei de profesionişti, întreprindere echipată cu cel mai bun şi modern utilaj, cele mai noi metode de producere permit confecţionarea produselor de cea mai înaltă calitate şi de orice configuraţie.
O calitate<br>excepţională!

O calitate
excepţională!

Compania noastră are deja 12 ani de experienţă de succes în Moldova şi colaborează numai cu cei mai vestiți producători de materiale și componente de pe piaţa europeană. Produsele noastre sunt echipate cu accesorii şi fiabile moderne. Ceea ce le deosebește de a fi de înaltă performanţă şi durabilitate extraordinară.
Materiale<br>ecologice!

Materiale
ecologice!

Producţia noastră este confecţionată exclusiv din materiale ecologice. Aceasta înseamnă că ele nu emit substanțe toxice, de aceea sunt ideale pentru instalare în camere pentru copii, în şcoli, spitale, etc
Siguranţa <br>de 100%!

Siguranţa
de 100%!

Noi respectăm cu stricteţe toate angajamentele contractuale şi de garanţie. Vă asigurăm că în orice moment Dumneavostră puteţi apela la noi contactîndu-ne la numerele de telefon sau la adresa specificată în contract.
Noi am obţinut<br>încredere!

Noi am obţinut
încredere!

Cea mai bună dovadă a profesionalismului sunt nu doar cuvinte şi sloganuri publicitare, dar munca depusă şi clienţi mulţumiţi. Ne putem mîndri că peste 50% din totalul comenzilor sunt la recomandare clienţilor noştri sau comenzi repetate.
Claritate<br>deplină!

Claritate
deplină!

Personalul companiei noastre este mereu gata să vă ajute în alejerea şi procurarea celor mai bune produse. Sfaturi competente a profesioniştilor puteţi obţine la numerele de telefon 022-92-39-00, 022-92-36-50. Vă aşteptăm şi la oficiul nostru - str. Miron Costin, 7
Toate produsele<br>sunt certificate!

Toate produsele
sunt certificate!

Produsele noastre au trecut testul de calitate a instituțiilor internaţionale, precum au fost certificate și în Republica Moldova. Acest fapt va asigură că produsele noastre vor servi pentru foarte mulți ani!
Convenabil<br>a comanda!

Convenabil
a comanda!

Pentru a face o comandă la oficiul nostru nu este necesar să vă deplasaţi la noi. Profesioniştii noștri vor efectua toate măsurările necesare şi vor prelua comanda dvs. Economisiți timp şi forţe!
Vă bucurăm<br>şi uimim!

Vă bucurăm
şi uimim!

Grăbiţi-vă sa veniți la noi și să profitați de oferte și promoții speciale.
Aşteptarea<br>nu durează!

Aşteptarea
nu durează!

Comanda se efectuează în perioada exact specificată - de la data semnării contractului. Noi lucrăm rapid şi livrăm prodesele la timp!