închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500
(079) 300 700
Mobila la comandă

Mobilier la comandă - este rezultatul muncii creative în comun a clientului și design-ului. Principala sarcina noastră - de a realiza orice idee a clientului. Suntem gata de a pune în aplicare proiect de orice complexitate.

Să faci comandă de mobilă e simplu

Pasul 1... Pasul 1 ...
Pentru a face o comandă, vă rugăm să sunați 45-07-74, 92-19-00, discută cu experţii noştri despre toate dorințele la viitorul produs și fă comanda sau vină la biroul nostru de pe stradă. Miron Costin, 7 și consultă personal design-ii noştri.
Pasul 2 ... Pasul 2 ...
Design-rul va veni la tine acasă, într-un timp prestabilit, cu un set de mostre. Acesta va face măsurările necesare, iţi va asculta sugestiile tale, referitor la culoarea, forma, precum și toate caracteristicile de design și va oferi o schiță detaliată a viitorului produs cu dimensiunile tale personalizate.
Easy_step3 Pasul 3 ...
Designerii crează proiectul- schiţă în 3D si recalculează costul final a produsului. Vei putea veni la biroul nostru pentru a face cunoștință cu proiectul tău și să faci mici ajustări.
Pasul 4... Pasul 4...
Dacă esti mulțumit, semnezi un contract și plateşti în avans (cu cel puțin 50% din valoarea produsului), în numerar sau fără numerar de plată. Produsul este fabricat în secţia de producere, în conformitate cu proiectul tău aprobat și livrat la locul de instalare într-un timp prestabilit.
Pasul 5... Pasul 5...
La finalizarea montării mobilierului, semnezi actele de predare-primire a lucrărilor efectuate. Pentru toată producţia noastră oferim garanție de 2 ani.

Materiale & Feronerie

Noi folosim doar materiale ecologice si accesoriile a celor mai renumiţi producători din lume.

Designul mobilei

Specialiștii noștri proiectează mobilier folosind programe 3D.

Articole utile

Va invităm sa faceţi cunostință cu articole utile despre mobilier, design, ergonomie ...
__Galerie foto__
left
right
left
right
Alcătuira unui interior perfect si armonios cu mobilier standard este uneori foarte dificil. Crearea mobilierului personalizat permite să treacă departe de șabloane de proiect și oferă o oportunitate de a crea ceva nou, ceva mai confortabil, practic și în același timp original, și rafinat. InDArt oferă clienților posibilitatea de a fi prezenţi în procesul creativ de proiectare mobilierului de înaltă calitate pentru un living spaţios , o cameră luminoasă pentru copii , a unui dormitor modern, biroului confortabil sau cabinetului personal cu designerii noștri. Astfel, producem dulapuri elegante și spațioase de depozitare, mobilă moale modern şi decorațiuni interioare de lux și elegant. Cu ajutorul nostru, chiar și cele mai pretenţioşi clienţi vor realiza interiorul viselor sale, conbinînd cu ușurință stilul baroc Victorian şi prețiozitatea, ușurință minimalistă și romantismul din Provence.

Avantajele de mobilier de la producător INDART

Mobila nu este singurul element al interiorului, dar, de asemenea, o parte din viața noastră. Ea ne ajută să ne relaxăm după o zi plină de lucru sau dimpotrivă să lucrăm în mod eficient. Prin urmare, la alegerea mobilierului de înaltă calitate pentru casă și birou, este necesar să se acorde o atenție la materiale și accesorii, din care se produce, la stilul individual, precum și să ia în consideraţie dimensiunea acestuia. Deci utilizarea sertarelor comode, dulapurilor și a masei în bucătărie poate să înspire crearea unor capodopere culinare . clienții noștri fideli spun că principalele avantaje a mobilei la comandă de la InDArt sunt ergonomia, practicitatea, precum și combinaţia perfectă a design-ul interior ales. Dulapuri și paturile noastre sunt fabricate din materiale ecologice şi de o calitate înaltă , ţinînd cont de dimensiunile individuale, ca să se potrivească perfect în spațiile cele mai neobișnuite. Dulapurile si sertare InDArt au o formă dorită, culoarea și textura, și sunt realizate folosind scule și accesorii durabile și rezistente la uzură. Clienții noștri, în funcție de nevoile și stilului de viață, fac alegerea umplerei interioare a dulapului, comodelor, rafturilor și sertarilor , ca urmare, confermînd proiectarea mobilei.

Cooperarea cu InDArt avantajoase

Mai mult de un an o echipă de profesioniști și asociații companiei InDArt creează un mobilier modern, ergonomic și de înaltă calitate la cele mai accesibile prețuri. Noi folosim echipamente avansate , materiale de primă clasă şi cele mai modern feronerii, astfel încât să creem un mobilier confortabil si perfect pentru trai. Specialiștii noștri perfecţionează permanent competențele și calificările, adoptând tehnici și materiale de manipulare tehnologii avansate și inovatoare. La orice moment convenabil managerii nostri sunt disponibili să consulte cu privire la toate aspectele. Iar designerii vor veni la tine acasa sau la birou pentru a efectua măsurătorile necesare, vor oferi mai multe opțiuni de desene sau modele de mobilier pentru living, dormitor, bucătărie sau birou. Respectăm toate garanțiile la lucrările executate, într-un timp strict specificat. Compania InDArt garantează livrarea și instalarea calitativă. Noi apreciem şi preţuim încrederea clienților noștri, de aceea oferim tot cel mai bun.

Pentru a face o comanda va rugăm sa sunaţi:

phone
(022) 92-19-00
phone
(022) 92-36-50