închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500
Jaluzele

Jaluzea sunt un tip de acoperire ferestrelor, cu lamele din aluminiu, textil, lemn sau plastic, astfel capsate, încât lamelele se pot roti sau strînge în poziția de la deschis la închis.

Tipuri de jaluzele

Orizontale
Orizontale
Ferestre Orizontale

Datorită design-ul compact și simplu, jaluzele orizontale pot fi instalate în orice încăpere, ele au devenit cele mai frecvente dintre toate tipurile de jaluzele. La producerea lor este folosită vopsea ecologică, care este rezistentă la schimbările de temperatură și lumina directă a soarelui. Ele sunt ușor de utilizat și întreţinut. Mecanismul de rotație a lamelelor vă permite să gestionați cu ușurință fluxul luminos și sa vă protejaţi de la privirile curioase. Suprafață dură și netedă a lamelelor, practic, nu se murdareşte și este ușor de curățat cu o cârpă umedă. În plus, jaluzele orizontale reduc considerabil zgomotul și reflecta căldura din interior.

Verticale
Verticale
Ferestre Verticale

Jaluzele verticale - elemente de decor originale pentru casă și birou, precum și o varietate largă de compoziţii tradiționale. Ușor în exploatare, prin rotirea lamelelor verticale, pentru o deschidere completă sau parţială: lamelele pot fi deschise ușor dinspre centru spre părțile laterale sau dintr-o parte în altă. În cazul deteriorării unuia din element, nu se înlocuieşte întreaga construcţie, ci doar se înlocuieşte cu unul nou.

În interiorul încăperii, jaluzele verticale pot fi folosite ca un element decorativ în camere, nișe. Cele mai fregvent instalate în birou, facînd posibilil împărțirea constructivă a spațiului.

Compania noastre vă propune o gamă largă de culori şi textura a jaluzelelor verticale. Pentru fabricarea lor sunt folosite materiale textile ecologice, care nu se deformează, nu se decolorează la soare, păstrînd proprietăți antistatice și anti-praf.

Rolete textile
Rolete textile
Ferestre Rolete textile

Ultimele tendinţe a design-ul interior, tot de mai multe ori, dicteză folosirea roletelor în camere si birou, pentru a oferi eleganta impecabilă si comfort. O gamă variată de culori permite combinarea acestora chiar şi cu cel mai modern şi pretenţios mobilier.

Roletele se manivreaza cu legeritate şi precizie, sunt fiabile în timp şi reglează pătrunderea luminii în încapere. Sistemul de ridicare al roletelor poate fi manual sau motorizat, oferind astrel posibilitatea instalării acestora pe perete sau tavane.

Roletele sunt acoperite cu un strat special care previne contaminarea lor și protejează materialul de la decolorare.

«Zi-Noapte»
«Zi-Noapte»
Ferestre «Zi-Noapte»

Sistema rollete „zi-noapte” - conține două pînze întinse paralel, care constau din benzi transparente și țesătura. Cu ajutorul mecanismului de control se aduce lama în mișcare, astfel încât să fie coincidență perfecta a celor două bucăți de straturi transparente, pe o parte, si bucăti de stofa pe alta parte. Rolete zi-noapte se încadreaza in design de interior atit a stilului clasic cît si cel modern.

«Breeze»
«Breeze»
Ferestre «Breeze»

Obiectivul principal al jaluzelelor Breeze -decorarea interioara a spaţiului, dar şi desparţirea vizuala a acestuia. Din cauza costurilor mari, de obicei se instalează în cafenele sau restaurante. Draperiile cu franjuri(cum se mai numesc) arată original si foarte stilat.

Multifacturi
Multifacturi
Ferestre Multifacturi

O soluție nouă pentru decorarea ferestrelor de orice design si dimensiune.

Diferenţierea lor principală de jaluzele verticale obișnuite - abilitatea de a combina diferite texturi, culori și niveluri. În producția de jaluzele Multifacture sunt combinate diferite tipuri de plastic și țesături speciale. Partea superioară este confecționată în mare parte din plăci din material plastic, care pot fi decorate cu diferite elemente decorative. Partea inferioară prezentată de o gamă largă de culori, acesta poate fi din stofa densă sau din draperii delicate.

Ca urmare a unei combinații neobișnuite, jaluzele Multifacture e o soluții îndrăzneță pentru decorarea interiorului exluziv.

Cu imprimare foto
Cu imprimare foto
Ferestre Cu imprimare foto

Sunt țesături verticale, pe care, cu ajutorul tehnologiei moderne, sunt aplicate imagini selectate de client.

Evoluția tehnologiilor în imagini, le face practice în utilizare și rezistente la lumina soarelui. Printul se realizeaza în culori vii, cadre din natura, scene din desene animate, imagini deosebite, logo-uri de firma, sloganuri sau bannere promoţionale, maxima alegere astel încit să-ţi personalizezi după gustul propriu locuinţa.