închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500
Ferestre, uși, jaluzele

Siguranţa, confortul, tehnologia de vîrf şi gustul rafinat se unesc în produsele companiei noastre. Compania INDART SRL produce ferestre din plastic din anul 2004. Tenacitatea si experienta a echipei noastre de profesionişti, producţie proprie cu cel mai performant echipament, şi cele mai avansate tehnologii de producție fac posibilă fabricarea produselor din plastic, de înaltă calitate si de orice configurație. În compania noastră muncesc doar specialiști cu înaltă calificare, care efectuiaza măsurarea corectă construcţilor si înstaleaza ferestre la un nivel profesionist.

Cum faceţi comanda?

Creare ofertei.
După imaginaţia si nevoile dvs. și folosind dimensiunile date de dvs., facem un calcul de preţ personalizat. Acest serviciu este gratis. Experţii noştri vor evolua detaliat sfaturi cu privire despre avantajele produselor noastre, recomandări la cea mai bună opțiune de instalare, ţinind cont de profil si geam, termenele de executare și tipurile de servicii, pe care le ofera compania noastra. Personalul nostru competent va fi bucuros să vă ajute.
Masurări la locaţia clientului.
În masura în care vă convine oferta noastra şi comandaţi produsele, noi efectuam, gratuit, măsuratorile necesare la locatia dvs. După ce procedura de măsurare este finisată, puteți semna imediat un contract, făcînd o plată în avans în valoare de cel puțin 30% din totalul comenzii.
Realizarea produsului.
Comandarea produselor dvs. se va face dupa dimensiunile exacte ele produsului. Toate prodesele sunt realizate în secţia noastră de producere, dotată cu echipament german high-tech. Procesul de producere durează 3-7 zile lucrătoare, data exactă a livrării la domiciliu este indicată în contractul dvs.
Livrare, Instalare.
Reprezentanţii noştri menţin legatura cu clienţi pîna la momentul livrarii. Noi vă asigurăm livrarea gratuită, montarea profisionala a produselor, reglarea şi montarea accesoriilor la locaţia dvs.
Garanția.
Noi nu vă lăsam singuri după instalarea ferestrelor. Imediat dupa montarea semnaţi actul de predare-premire şi vă oferim garanţia. Termenul de garanție la ferestre si uşi este valabil timp de 10 ani(ceea ce ţine de produs propriu zis) și 2 ani pentru lucrările de instalare. Noi vă stăm la dispoziţie în continuare cu oricare înformaţie sau ajutor de care a-ţi avea nevoie.

Jaluzele

Dispoziţiv de reglare a intensității luminoase, constând dintr-o țesătură sau a unei plăci verticale sau orizontale. Lamele pot fi staționare sau se rotesc în jurul axei sale pentru a regla debitul de aer și lumină.

Informații utile

Aici puteți citi atricole necesare pentru exploatere a termopanelor.
A crea o atmosferă cu adevărat confortabilă în casă sau la birou, este imposibil fara ferestre din PVC. Tehnologiile moderne, utilizarea materialelor ecologice, de înaltă calitate și rezistente la uzură, permit companiei InDArt, în ultimii 12 ani, a produce ferestre cu un aspect impecabil și cu un nivel ridicat de termoizare. Ferestrele noastre din PVC nu sunt doar estetic atrăgătoare, acestea se încadrează armonios în orice decor, asigura izolare termică, protejează spațiile de zgomot, praf, noroi, vânt și frig, iar vara - de caniculă.

Avantajele ferestrelor INDART

Ferestre din PVC astăzi sunt construcţii foarte populare în locuințe înalte, case particulare, clădiri industriale și birouri, precum și înlocuirea modelelor de ferestre uzate. Ele combină funcționalitate ridicată, calitate excepțională și preț accesibil. Principalele avantaje ale ferestrelor din PVC sunt - durabilitate lor ridicată, atractivitatea și caracteristici de performanță excelente, care nu se schimba de-a lungul anilor. Ferestre noastre sunt realizate pe cele mai noi echipamente, cu sticla energoeconomă, precum și profilul care corespunde tuturor standardelor europene de calitate și feroneriile moderne de la cei mai vestiți producătorii. Avantajele sunt: - Rezistență la foc; - Siguranță (produse fără utilizarea substanțelor toxice); - Durabilitate (durata de viață este în vârstă de peste 50 de ani); - Practicitatea (ușor la intreținere, nu necesită reparații și vopsire); - Costul- efecient și stil modern. Cu ferestrele de la InDArt în fiecare colț al casei tale va fi mai cald și mai luminos. Pentru păstrare mai efecientă a căldurei în casă și menţinerea ventilație, toate ferestrele noastre din PVC au un conținut de argon suficient, locația optimă a camerelor, sticlă energoeficientă și feroneriile funcționale cu mai multe trepte de aerisire. Acestea vă permit să păstrați în casa caldura în timpul iernii și răcoare în timpul verii, aproape cu 40% mai efficient, decât cu ferestre obișnuite.

De ce merită să cooperezi cu INDART

Companie INDART oferă o gamă largă de profiluri de trei, patru, cinci camere și a sticlei , de înaltă calitate, la cel mai bun preț din Chișinău. Experiență de ani de zile și calificare înaltă a specialiștilor noștri asigură producerea ferestrelor atît standarte dreptunghiulare, cît și de alte forme diferite. Echipa noastră de specialiști ajută clienții să creeze un microclimat special, confortabil și comod, în cele mai neobișnuite încaperi. Profesioniștii noștrii au o experienta bogata în fabricarea si instalarea ferestrelor PVC. Managerii noștri vor răspunde competent la toate întrebările, vor îndeplini toate măsurătorile necesare, vor oferă mai multe oferte pentru diferite construcții: ferestre, balcoane si loggii. Avem o abordare creativă în aplicare a tuturor proiectelor și elaborarea a celor mai originale și interesante idei. Specialiști noștrii vor instala competent și calitativ ferestrele, cu respectarea strictă a tuturor normelor și regulamentelor din domeniul construcțiilor.