închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500
MDF

MDF – material ecologic realizat din fibre de lemn fine uscate și lianți tratate. Placi MDF sunt structurate foarte fin în întreaga secțiune transversală,ceea ce la permite de a fi ușor de prelucrat.

Acest material modern, cu o calitate ridicată a suprafeței este utilizat în principal pentru fabricarea pieselor de fațadă cu forme complexe și permite specialiștilor aplicare a celor mai îndrăznețe deciziile de design.

Să faci comandă de mobilă e simplu

MDF acoperite cu pelicula PVC MDF acoperite cu pelicula PVC...
Placa este taiată conform marimilor, detaliile sunt frezate in sectiune,apoi infoliate in pelicula PVC cu utilaj de presare termica.  Fațade de PVC au un aspect frumos si au o varietate de opțiuni de fabricație. MDF cu pelicula PVC este rezistent la umiditate și are o durabilitate maxima.
MDF vopsit MDF vopsit...
MDF este vopsit in conditiile asemănătoare vopsirii unei maşini. Are o gamă nelimitată de culori si tipuri de faţade: lucioasă, perla, mată. Fațade pot fi îndoite cu aplicarea diferitelor structuri. De asemenea, mobilier din MDF vopsit depaşeşte după calităţi chiar si mobilier din lemn natural. Mobilier MDF usor de curaţat, rezistent la modificările de temperatură.
MDF acoperite cu furnir din lemn natural MDF acoperite cu furnir din lemn natural...
Furnir - un strat subțire de lemn, repetind pe deplin textura, culoarea și structura lemnului. Pentru aceste fatade a folosit o varietate de specii de lemn tradiționale și specii tropicale. Comparativ cu fațade din lemn masiv, fațade acoperite cu furnir au mai puțin în greutate și preț semnificativ mai mic.
__Galerie foto__