închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500

Alegerea mobilierul de birou

Выбираем офисную мебель

Mobilierul de birou trebuie ales şi amenejat, astfel încat să asigure confort si efecienţa maximă. Companiile de mobila în ultimul timp, datorită tehnologiilor avansate realizeaza un mobilier confortabil și ergonomic, care trebuie să îndeplinească nevoile tuturor angajaților și vizitatorilor. Iată câteva sfaturi pentru selectarea mobilierului de birou.

 

În primul rând, este important să se măsoare diminsiuniile spațiului, precum și de a crea un proiect de design în care sunt disponibile toate dulapurile și sertarele fără restricție. Obiectele muncii trebuie să iabă un un loc bine stabilit, să fie asezate cît mai accesibil pentru executant, în functie de fregvența utilizării lor.

 

În al doilea rând, Gândiți-vă, ce stil ar trebui să fie mobilierul de birou, în care culoarea va arăta recepția și sala de conferinţe. Biroul indeferent că are forma unei banane sau are design sofisticat, cu joncțiuni si extenţii, trebuie să aibă o suprafată optimă. Dacă este prea mic, calculatorul, dosarele si obiectele vor fi îngesuite pe masă . Dacă este prea mare, va lăsa senzaţia de risipă a spaţiului.

 

Al treilea element în alegerea mobilei este să fie căt pe ce mai ergonomică, să asigure siguranţă si confort.

 

Dulapurile și rafturi îndeplinesc aici o funcție importantă - stocarea diferitelor tipuri de materiale de birou și întreținerea documentației în ordine. Mai mult decât atât, dulapuri ar trebui să nu ocupe mult din spaţiu, astfel în mod ideal, se amenajeaza, tot mai des, contrucţii de sticlă și aluminiu.

 

Sertare de birou vor sta întotdeana sub birou sau laterala lui. 3 sertare sunt suficiete pentru a depozita obiecte personale, dosare aflate în lucru, papetărie. Este obligatoriu ca sertarele să fie încuiate, mai ales dacă lucraţi cu documente, acte şi rapoarte care au un grad înalt de confideţialitate.

 

Mese de computer au compartimente speciale pentru unitatea de tastatură și pentru sistem, multe modele sunt echipate cu mese suplimentare, rafturi. Este foarte important ca biroul sa aibă suficientă lăţime pentru a putea așeza monitorul la o distanța confortabila pentru ochi.

Materialele folosite în fabricarea mobilierui de birou, trebuie ales cu grijă. Ezistă mai multe tipuri de material din care poate fi realizat un birou, cele mai întilnite ar fi PAL, MDF, lemn masiv, sticla şi plastic.

 

 

Mobilier de birou joacă un rol important în crearea imaginii organizației, contribuie la un mediu confortabil pentru vizitatori și angajați acestei organizații.