închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500

Totul despre dulapuri-cupeu

Avantajele Dulapurilor-cupeu

Dressingul este cea mai eficientă utilizare a spațiului liber. Dulapurile- cupeu oferă mai mult spaţiu de depozitare, dar şi posibilitatea organizarii mai eficiente a hainelor şi altor obiecte personale.

Pentru spațiile inguste se recomandă alegerea uşilor glisante care nu necesită un spaţiu în plus pentru deschiderea. Designul uşilor glisante poate fi finisat cu diverse colaje foto, stofe prețiose, imprimate sau simple. Mecanismul acestora este proiectat pentru o funcționare pe termen lung, în condiții de siguranță și funcţionalitate.

Fiind o piesă de mobilier ce se realizează, de obicei, la comandă, dulap-cupeu poate fi proiectat atît dea lungul unui perete, cît şi pe colțul unei camere sau în orice alt loc din casă, în funcţie de spațiul disponibil. De regula, dressingurile sunt proiectate pentru dormitoare, holuri, şi camerele pentru copii.

 

Amplasarea pieselor interne

Ca orice altă piesa de mobilier şi design-ul dressingului evoluează de la un an la altul. În acest scop, apar în mod constant tot felul de sisteme si accesorii speciale concepute pentru organizarea tot mai eficientă a dulapului-cupeu: coşuri şi sertare metalice sau din lemn, suporturi pentru curele, eșarfe, pantaloni, pantofi sau genţi, bare teliscopice retractabile pentru umeraşe.

art_cupe_01
 
Constructiv dulap-cupeu are 3 nivele:.
 
  • nivelul de jos - pentru depozitarea încălțămintei;
  • nivel mediu - unde sunt amplasate bare teliscopice pentru paltoane, rafturi pentru -prosoape și lenjerie de pat, sertare pentru haine;
  • nivelu superior - pentru depozitarea pe termen lung.
art_cupe_02
 
Constructia interioră include:.
 
  • rafturi multi-nivel (fixe și glisante);
  • sisteme de organizare (sertare și coșuri);
  • bare teliscopice (longitudionale, frontale);
  • lifturi pentru haine (mecanic sau electric) pentru uşoara coborâre și ridicare, depozitarea hainelor sub tavanul;
  • suport pentru pantaloni, umerașe, curele, cravate (fixe și glisante);
  • Iluminarea cu halogen sau de iluminare fluorescentă de fixare, cu un consum de putere economică.
 

Optimizarea spațiului a dressingului permite rezervarea spaţiului pentru televizor, echipament de muzică, video și, electrocasnice, diverse sisteme extractibile si pliante (masă de călcat, blaturi şi echipament de calculator și de birou).