închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500

Dormitor

Всё о прихожих

Cînd merge vorba despre amenajarea unui dormitor, cu toți ne dorim să fie o camera relaxantă, dar care să aibă și un aspect elegant, chiar luxos. Toate acestea le vei obține cu ajutorul mobilei de dormitor de calitate. Un mobilier corect ales pentru dormitor contribuie la un aspect deosebit şi natural al camerei, calitate exelentă si o atmosfera linistită. Cel mai bine este să se acorde atenție la seturi de dormitor, care constau dintr-un pat, noptiere, dulap, dulap cu sertare, masă de toaletă și oglindă, păstrind întotdeauna spaţiu util al camera.

 

Astfel pentru un spațiu mic s-ar potrivi stilul Hihg-Tech sau minimalism, principalul de aici - culorile strălucitoare, un minim de mobilier, accesorii moderne. Dacă îți plac forme complicate și soluții inovatoare, acestea se vor intruni în mobilierul stilului Art Nouveau. În ceea ce privește culorile pentru mobilier si pentru pereţi, tonurile pe care la alegi trebuie sa fie în armonie cu spaţiul interior și personalitatea ta.

 

Pentru un dormitor în care se te simti exelent, alegerea patului este una destul de dificilă. Acesta va trebui să întrunească mai multe criterii, începind cu forma patului, calitatea materialului si durabilitatea acestuia. Dacă ai spaţiu suficient, poţi alege să pui în dormitor şi un dulap pentru depozitare. Opțiunea cea mai preferată este o combinație în cameră a dormitorului si dressingului, care este ascuns în spatele unei uși glisante.

 

Ca să te asiguri că atmosfera din camera este cu adevarat relaxăntă, alege o lingerie de pat din bumbac de culori neutre, un covor pufos și o patură moale. Adăuga o lămpa de podea originală, o masă laterală, rafturi suplimentare. Gândiți-vă la orice detaliu interiorului, picturile de pe pereţi, imagini sau elemente decorative, care s-ar potrivi chiar și celui mai pretențios dormitor.