închide Закрыть

Bine ați venit

în viitorul apropiat, vă vom suna înapoi: vă rugăm să lăsați numărul de telefon
Suna-ma acum!
sau apelați la întrebările dumneavoastră de către numerele
phone
(022) 92-36-50
(067) 200 500

Planificarea bucatăriei

Удобная кухня или все необходимое под рукой
  • Oricăt de mică sau mare ar fi bucatăria, planificarea minuțioasă și structurală a spațiului este o necesitate. Ideile de bază trebuie să fie organizare și funcționalitate atunci cînd gindiți spațiul în care veti lucra ani buni de acum inainte. Ţinind cont de elementele fixe ale spațiului atunci cînd planificați nouă bucatărie dat fiind ca noi cablaje si instalații in bucatărie pot presupune mult timp și bani.
 
  • Chiuveta si plita nu trebuie grupate niciodată, dar aveți grijă dacă aveți o cameră generoasă să nu cădeți în extrema cealaltă.
 
  • Spațiul pentru spălat, pregătit măncare și plită nu trebuie să se afle niciodată prea departe unul de celălalt pentru că de multe ori procesul de pregătire se desfășoară în paralel cu gătitul si totul trebuie să fie aproape. Mai bine întroduceți un blat auxiliar mai generos decăt să aveți chiuveta la 3-4 metri de plită.
 
  • Pe lângă aragaz și chiuveta este mai bine a plasa sertare - acestea sunt convenabile pentru a pune tacâmuri, prosoape.
 
  • Nu așezați cuptorul aproape de unul de pereți. Între cuptorul și perete e necesar un spațiu de cel puțin 15 cm. În cazul în care cuptorul e integral, această distanță este necesară pentru instalarea plitei. Distanța de la plita la hota trebuie să nu depășească 70-75 cm. La această distanță e mult mai eficientă.
 
  • Mașină de spălat vase și mașină de spălat - cât mai aproape posibil de chiuveta, atunci este mai convenabil pentru a le conecta la sistemul de apă.
 
 • Nu grupați aragazul și frigiderul, de la încălzirea frigiderului se poate deteriora. Între ele ar trebuie să fie o distanță minimă de 15 cm.